سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سئو

نظر

 

افزونه Yoast Seo، یکی از بهترین افزونه های سئو وردپرس ( WordPress Seo ) در دنیا می باشد.

در مورد برخی از امکانات اصلی آن بیشتر بدانید

  • دارای بخش سئو مقالات وردپرسی (سئو نوشته های وردپرس)
  • داری بخش تنظیم عنوان ها & متاها
  • دارای بخش مدیریت شبکه های اجتماعی
  • دارای نقشه سایت بسیار حرفه ای
  • دارای ابزار های پیشرفته سئو
  • دارای قابلیت میزفرمان جستجو
  • دارای قابلیت های حرفه ای برای تنظیم ساختار لینک ها
  • دارای بخش های متنوع برای مدیریت کلمات کلیدی
  • دارای چک لیست قوی برای سئو پایه برای ایجاد مطالب حرفه ای
  • و دارای قابلیت های فراوان دیگر

برخی مزایای افزونه yoast seo،

  • کاملا رایگان و مجانی می باشد
  • امکان کنترل حرفه ای نقشه ی سایت را دارد
  • مطابق با آخرین الگوریتم های گوگل تغییر یافته است
  • تیم پشتیبانی بسیار بسیار قوی دارد
  • بروز رسانی منظم دارد
  • از زبان های مختلف دنیا پشتیبانی میکند .
  • از زبان فارسی کاملا پشتیبانی میکنند .
  • امکاناتی رو دارد که برای سایت های ایرانی و فارسی مناسب هست .
  • خیلی ساده می باشد .
  • در تمامی بخش های دارای راهنما های خیلی خوبی می باشد .
  • منابع آموزشی و یادگیری فراوانی در ایران و خارج از ایران دارد
  • به شما کمک میکند که به یک سئوکار تبدیل شوید
  • و…

معرفی افزونه yoast سئو

نحوه نصب پلاگین Yoast Seo

اگر به دنبال بهبود وضعیت سئو سایت وردپرسی خود هستید میتوانید از افزونه yoast استفاده کنید که یک مجموعه کامل از ابزارهای بررسی سئو را برای شما جمع آوری کرده است.

این افزونه در بیش از یک میلیون سایت وردپرسی نصب گردیده است و بهترین و بروزترین افزونه ی ارائه خدمات سئو وردپرس شناخته می‌شود.

ابتدا از بخش افزونه های وردپرس به صورت اتوماتیک اقدام به نصب و فعال نمودن افزونه نمایید.

پس از فعال‌سازی افزونه، گزینه دسترسی سریع افزونه به ادمین بار اضافه خواهد شد که این موضوع واقعا برای همه خوشایند است. برای سهولت در پیکربندی افزونه می‌توانید از بخش پیکربندی گام به گام شروع به تنظیم افزونه کنید. نسخه جدید این افزونه به تفکیک بخش‌ها پرداخته و پیکربندی آن بسیار ساده‌تر شده است.

منوی سئوی وردپرس شامل شش زیر منو به شرح زیر است.

  1. عمومی: شامل بخش‌های تنظیمات عمومی و مشاهده اطلاعیه‌ها است.
  2. ظاهر جستجو: شامل تنظیمات نحوه نمایش محتوا است.
  3. میز فرمان جستجو: بخشی برای وارد کردن کد تاییدیه گوگل است. (چنانچه این بخش برایتان فعال نشد مشکلی نیست و سخت نگیرید! تغییری در روند شما ایجاد نخواهد کرد.)
  4. اجتماعی: بخشی برای کنترل و مدیریت شبکه‌های اجتماعی است.
  5. ابزارها: شامل ابزارهایی برای درون‌ریزی و برون‌بری اطلاعات سئوی وردپرس و تنظیمات فایل‌های اصلی است.
  6. فعال‌سازی نسخه پرمیوم: برای مشاهده ویژگی‌های نسخه پرمیوم و ارتقا از این بخش می‌توان کمک گرفت. تنظیمات را از زیر منوی اول شروع می‌کنیم.

زیر منوی اول: عمومی

تنظیمات را از زیر منوی عمومی شروع می‌کنیم. این بخش شامل سه سربرگ است.

  • پیشخوان
  • امکانات
  • ابزارهای وبمستر

پیشخوان

از طریق اولین سربرگ به نام پیشخوان می‌توانید کلیه اطلاعات و اعلان‌های مربوط به افزونه را مشاهده کنید.

امکانات

با مراجعه به سربرگ امکانات می‌توانید کلیه بخش‌ها را در حالت فعال یا غیرفعال قرار دهید. در این بخش امکان فعال‌سازی تجزیه و تحلیل خوانایی مطالب، نقشه‌های XML سایت، نوار منوی مدیریت و… وجود دارد. با توجه به نیازهای خود، بخش‌های دلخواه را فعال کنید. به‌طور پیش‌فرض کلیه موارد در حالت فعال قرار دارند.

زیر منوی دوم: ظاهر جستجو

با کلیک بر روی زیر منوی ظاهر جستجو به صفحه‌ای مشابه تصویر زیر هدایت خواهید شد. این بخش تنظیمات نسبتاً مهمی را شامل می‌شود که حتماً باید پیکربندی شوند. ابتدا سربرگ عمومی را بررسی می‌کنیم.

عمومی

این سربرگ برای پیکربندی تنظیمات کلی افزونه است که هنگام جستجو به بازدیدکنندگان نمایش داده می شود. دقت کنید این تنظیمات بسیار مهم هستند.

جداکننده‌ عنوان: در انتهای عنوان سئوی مطالب، نام وبسایت درج می‌شود در این بخش می‌توانید مشخص کنید که فاصل نام وبسایت و عنوان سئو چه کاراکتری باشد که به‌صورت پیش‌فرض کاراکتر خط تیره انتخاب شده است.

صفحه خانه: در این بخش می‌توانید برای صفحه اصلی خود عنوان و توضیحات مورد نظر را وارد کنید.

گراف دانش: از کشوی مقابل این بخش می‌توانید مشخص کنید که صاحب وبسایت یک شخص حقیقی است یا حقوقی. در صورتی که وبسایت شخصی است گزینه شخص را انتخاب کرده و در فیلد بعدی نام خود را وارد کنید. در صورتی که وبسایت متعلق به سازمان یا شرکت است گزینه شرکت را انتخاب کنید و در فیلدهای بعدی نام شرکت را وارد کرده و تصویری را به‌عنوان نماد شرکت بارگذاری کنید.

انواع محتوا

سربرگ انواع محتوا شامل تنظیمات مرتبط با فعال‌سازی درج تاریخ نوشته‌ها و برگه‌ها در وردپرس، فعال‌سازی نمایش فیلد توضیحات متا برای برگه‌ها و نوشته‌ها، فعال‌سازی امکان نمایش برگه‌ها و نوشته‌ها در موتورهای جستجو است.

سربرگ‌های طبقه‌بندی‌ها و بایگانی‌ها نیز به همین روال و به همین صورت پیکربندی می‌شوند.

زیر منوی سوم: میز فرمان جستجو

پس از تنظیمات، نوبت به برقراری اتصالات می‌رسد. برای این منظور به زیر منوی میز فرمان جستجو رجوع کنید با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر مواجه می‌شوید. تنظیم این بخش باعث می‌شود که نظارت بیش‌تری را بر روی وبسایت خود داشته باشید. در این صفحه بر روی دکمه دریافت کد تصدیق گوگل کلیک کنید.

پس از آن صفحه‌ای باز شده و می‌توانید جیمیل مورد نظر خود را برای برقراری اتصال انتخاب کنید که درنهایت کدی برای برقراری اتصال بین افزونه سئوی وردپرس و جیمیل انتخاب شده نمایش داده می‌شود. کدد را کپی کرده و در فیلد افزونه درج و بر روی دکمه تصدیق کلیک کنید.

زیر منوی چهارم: اجتماعی

این صفحه مربوط به آدرس تمامی شبکه‌های اجتماعی است. می‌توانید آدرس حساب‌های اجتماعی خود را برای برقراری ارتباط با وردپرس وارد کنید. این بخش تأثیر به سزایی در کسب امتیاز برای سئوی وردپرس دارد.

زیر منوی ابزارها

بخش ابزارها شامل سه قسمت به شرح زیر است.

درون‌ریزی و برون بری اطلاعات: به کمک این بخش می‌توانید تنظیماتی که در سایر افزونه‌های سئو وردپرس مانند HeadSpace2، All in One SEO و… اعمال کرده‌اید را درون‌ریزی کرده و یا اینکه تنظیمات جاری خود را برون‌بری کرده و بر روی وبسایتی دیگر پیاده کنید.

ویرایشگر فایل: با کلیک بر روی این گزینه می‌توانید محتوای فایل robots.txt را مشاهده و یا ویرایش کنید. همچنین در زیر این کادر امکان مشاهده و ویرایش فایل مخفی htaccess. را نیز خواهید داشت.

ویرایشگر گروهی: در این بخش لیستی از تمامی برگه‌ها و نوشته‌های خود مشاهده می‌کنید که عنوان سئوی فعلی را در مقابل هر کدام نمایش داده و امکان تغییر آن را خواهید داشت که برای تسریع در روند تغییرات عنوان‌ها در نظر گرفته شده است.

ابزارهای وبمسترyoast با هر تغییری که شما انجام میدهید وضعیت کنونی سئو آن نوشته را با علامت های دایره ی رنگی به شما نشان میدهد که رنگ سبز بهترین وضعیت سئو و رنگ قرمز، سئو نامناسب را نشان میدهد.

شما میبایست هرکدام از برگه ها و نوشته‌های خود را از لحاظ سئو بررسی نمایید تا با ایجاد تغییراتی که این افزونه به شما اعلام میکند آن‌ها را در وضعیت مناسبی از این لحاظ قرار دهید. بخش بالای این صفحه قسمت Snippet Editor به شما نشان میدهد که برگه شما به چه صورت در نتایج گوگل نمایش داده خواهد شد.

برای داشتن بهترین نتیجه تا حد امکان به تمامی پیشنهاد هایی که این افزونه در بخش Content Analysis به شما میدهد توجه نمایید.

در قسمت کلید واژه کانونی میبایست کلمات مهمی که نوشته شما با آن مرتبط بوده و هم چنین در متن خود استفاده زیادی از آن‌ها کرده‌اید را وارد نمایید.

در نهایت یکی از ابزار های دیگری که این افزونه همراه خود دارد ایجاد sitemap از سایت شما برای معرفی به google webmaster tools میباشد. بدین منظور از منوی سئو برروی نقشه های XML سایت کلیک نمایید تا در صفحه باز شده به راحتی بتوانید نقشه سایت خود را ایجاد نمایید.

قسمت ابزارهای وبمستر در افزونه سئو شامل سه فیلد است که می‌توانید تاییدیه‌های مربوط به بینگ، گوگل و یاندکس را در این سه فیلد وارد کنید. برای دریافت هر کد می‌توانید بر روی لینک مقابل فیلد کلیک کنید. این بخش برای ایجاد اتصالات و استفاده از انواع ابزارهای وبمستران است. در پایان تنظیمات بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.